Műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat minden tipusú gépjárműre, kamion és emelőhátfalszervíz helyben, azonnal!

Szolgáltatások

Szervizünk működéséhez mindenfajta háttér bázis megtalálható:

- minden fajta gépjármű műszaki vizsgáztatása és eredetiség vizsgálása
- vizsga során felmerülő diagnosztikai hibák törlése ingyen
- kamion szervíz és emelőhátfal szervizelése
- 16 m hosszú nyitott akna
- porlasztó bevizsgáló berendezés
- vákuumos tömítettség vizsgálat
- futóművizsgálat paddal
- fényszóróbeállítási berendezés
- teljes körű gépjármű diagnosztika
- ABS, EBS rendszerek komplett diagnosztikája gépen és pótkocsin egyaránt
- hibakód kiolvasása, törlése
- tachográf vizsgálat és hitelesítés

A műszereink 2 évnél nem régebbiek.

Továbbá foglalkozunk műszaki vizsgára felkészítéssel, műszaki vizsgáztatással, ehhez való különböző vizsgáztatásokat és felkészítéseket is végzünk (munkavédelmi és teherbírási vizsgálatok). Fékpadi vizsgálatot állítunk ki, melyet a KPM megengedett normája szerint állítunk ki.

Később a cégünk bővült emelőhátfalak javításával, szervizelésével, kereskedelmével, kenőanyag forgalmazásával, energiahordozók forgalmazásával, emelőhátfalak szakszerű és minden típusra irányuló teljes körű javításával, műszaki mentésével. Cégünk 90%-ban lefedi a B.A.Z. megye és Miskolc vonzáskörzetében lévő gépjárművek emelőhátfal javítását.

2003-ban műholdkövető rendszer beszerelésével is elkezdtünk foglalkozni, amely a tehergépjárművekben az üzemanyagszint-fogyasztás, sebesség, ill. munkaidő nyilvántartás és bérszámfejtésre is alkalmas. A beépítést követően nagy mértékben csökken az üzemanyag-fogyasztás és csökken a menetlevelen szerepeltetett kilométer (melyet egyéb csalafinta eszközökkel szoktak pótolni).

Rendelkezünk mindenfajta gépjármű szervizéhez szükséges szerviz információval és teljes diagnosztikájával, valamint adatbázisaink tartalmazzák mindenfajta km futás teljesítményéhez szükséges szervizelési feltételeket és a megtett km után előírt átvizsgálási és cserélési listáját.

Cégünk vállalja a nálunk javító flottánál a teljes körű vizsgai ügyintézést (tachográf, zöldkártya, emelőgép vizsgálati jegyzőkönyv, eredetvizsga) helyben elvégzését, külön kérésre az okmányirodai ügyintézést is át tudjuk vállalni. Cégünk teljes palettát lefedő akkumulátor raktárral van ellátva, melynek ára jóval a piaci ár alatt található.

Rezsióradíjaink:
Autószerelés: 3.500.-+áfa
Villamosság szerelés: 4.000.-+áfa
Hátfal javítás: 4.100.-+áfa

Műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat minden tipusú gépjárműre Borsod megyében, Miskolcon és környékén!

Copyright 2011 © - www.medgepszer.hu